Kino4ua.com
G

Упс! Ной відплив

Рік:
Ор. назва:
All Creatures Big and Small
Країна:
Німеччина, Бельгія, Люксембург, Ірландія, США
Категорія:
Режисер:
Тобі Ґенкель, Шон МакКормак
Тривалість:
01:26:28
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Профессиональный (многоголосый закадровый) Украинский
Перед нами яскравий мультфільм про тварин, які дізнаються, що незабаром настане жахливий потоп і занурить всю землю під воду. Відбір звірів відбувається за певними правилами, і місця на рятувальному судні на всіх не вистачить. Головні герої мультфільму «Упс! Ной відплив!», пухнасті нестріани, - це вид істот, яких вказали в списку як «помилка природи», а значить, їм нема чого робити на кораблі. Дейв і Фінні опиняються в скрутному становищі, але їм на допомогу приходять грімпси Хейзел і Лі - звірятка схожі на кішок. Вони придумують план, який полягає в маскуванні під незвичайних мавп, і як не дивно, героям досить легко вдається пробратися на судно. Але їх пригоди тільки починаються, адже Лі і Фінні - непосиди спраглі розваг, вони вирішують обстежити ковчег і випадково випадають з нього в воду. Їх, що не встигли досягти води, підхоплюють стерв'ятники і забирають в гніздо, щоб використовувати для прожитку в скрутний час. Злива, яка триватиме сорок днів і сорок ночей, в самому розпалі, малюки знаходяться в небезпеці, а їхні батьки пливуть по хвилях в невідомому напрямку. Плюс до всього на борту багато хижаків, які не проти поживитися добродушними звірками. Попереду у героїв захоплюючі випробування, їм належить вибратися з лап кровожерливих особин і відправитися на найвищу гору з іншими тваринами. ©Kino4ua Упс! Ной відплив 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?