Kino4ua.com
480p
PG-13

Роллербол

Рік:
Ор. назва:
Rollerball
Країна:
США, Німеччина, Японія
Режисер:
Норман Джуїсон
Тривалість:
01:38:09
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | ICTV
Переклад:
Original English Оригінал
Сюжет фільму розповість нам про розважальну гру, яка є сумішшю декількох видів спорту: мотогонки, Спідскейтингу, боїв без правил, реслінгу, американського футболу і навіть гонки на виживання. Ця смертельна гра стала неймовірно популярна, а своєму творцеві, колишньому агенту КДБ Олексію Петровичу, вона принесла колосальне багатство. Професійні гравці Маркус Рідлі і Джон Крос, відправившись на чергове смертельне змагання, навіть не підозрювали, що на цей раз може статися. В процесі гри стали відбуватися загадкові нещасні випадки, які призвели до великої кількості смертей. Розуміючи, що це витівки організатора гри, який таким способом хоче збільшити, і без того неймовірні, рейтинги, Макс і Джон розробляють план помсти Олексію Петровичу ... ©Kino4ua Роллербол 2002 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb3.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?