Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Еліта (1, 2, 3, 4 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Elite
Країна:
Іспанія
Режисер:
Рамон Саласар, Дані де ла Орден, Сільвія Кер
Тривалість:
00:50:34
Переклад:
Українська мова Цікава Ідея | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - HDrezka, TVShows
Серіал "Еліта" розповідає історію трьох підлітків, які виявляються серед по-справжньому елітних підлітків, що навчаються в одній з найбільших академій Іспанії. Головні дійові особи розуміють, що потрапили не туди, де повинні знаходитися. Соціальна нерівність помітна відразу ж, що викликає деякого роду конфлікти і проблеми. Хто б міг подумати, що подібного роду фінансова стратифікація позначиться на події в ході навчального процесу. Мало хто міг передбачити, що відносини між учнями, нехай і напружені, приведуть до трагедії, наслідки якої будуть непоправні ... ©Kino4ua Еліта (1, 2, 3, 4 сезон) 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.4
Основний торрент
1 сезон
4 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?