Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Будь крутішим

Рік:
Ор. назва:
Be Cool
Країна:
США
Режисер:
Ф. Гері Грей
Тривалість:
01:59:37
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Між Чилі, російською мафією і реперами-ганстерами зав'язався конфлікт, з волі випадку в свою команду він бере талановиту актрису і співачку Лінду Мун. Бандитське минуле і його ділова хватка дозволяє йому в будь-яких місцях, при будь-яких обставинах домагатися свого, починаючи від звукозапису концерту в студії «Аеросміт», до отримання премії mtv. В основі сюжету лежать наступні події: російська мафія будь-якими способами намагається знищити Чилі, так як він засвідчив вбивство Атенс; Чилі вирішив розкрутити Мун, навіть не беручи до уваги її контракт, підписаний з Реджі і Ніком Карром. «Атен рекордз» своєму продюсеру і гангстеру Сину Ласалю, винна чималу суму грошей. ©Kino4ua Будь крутішим 2005 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb5.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?