Kino4ua.com
HD 720p
PG

Ігор

Рік:
Ор. назва:
Igor
Країна:
США, Франція
Категорія:
Режисер:
Ентоні Леондіс
Тривалість:
01:26:33
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | ТЕТ
Переклад:
Original English Оригінал
Мультфільм розповідає про фантастичне місто Малярія. Він дуже темний і похмурий. Все його оздоблення під стать мешканцям - злим вченим. Щороку тут проходить ярмарок, на якій геніальні винахідники презентують свої творіння, щоб перемогти в конкурсі. У кожного вченого є свій Ігор. Це не просто поширене ім'я, це взагалі не ім'я. Ігор - це професія. Всі вони схожі один на одного і займаються одним і тим же. Вони виконують накази своїх панів. Тільки один з них по-справжньому особливий. Цей Ігор вважає свою професію ім'ям і навпаки. Але його основна особливість не в цьому, герой не хоче бути вічним слугою і помічником. Він жадає винаходити самостійно, а його заповітна мрія - представити своє особисте творіння на ярмарку. Тільки хто йому дозволить? Його господар навіть чути не хоче про те, щоб дати своєму працівникові шанс на самовираження у творчості і створення свого інженерного шедевра. Проте, Ігор потай від свого пана вже створив кілька цікавих штук. Вони за сумісництвом є його товаришами. Це безсмертний кролик, який постійно відпускає цинічні жарти і бажає скоріше вмерти. А також Мозок, який на перевірку виявляється досить дурним створінням. У пориві відчаю Ігор вирішує все-таки створити свій винахід і представити його публіці. Герой власноруч створює нове життя. Чи допоможе винахід досягти Ігорю визнання? ©Kino4ua Ігор 2008 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
0+
IMDb6.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Поліна
    Поліна
    26 березня 2021 20:04
    + +1 -
    Нажаль, чомусь не українською. Мультик особливий. Альтернативний, так сказати. Але неочікувано сподобався. Креатив. Скоріше, не для дітей.