Kino4ua.com
PG

Моя жахлива няня

Рік:
Ор. назва:
Nanny McPhee
Країна:
США, Франція, Великобританія
Режисер:
Кірк Джонс
Тривалість:
01:38:37
Переклад:
Українська мова Професійний багатоголосий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый (Украинский)
У будинку містера Брауна, який нещодавно став вдівцем панує повний хаос. І все через те, що він жодним чином не може приборкати своїх сімох дітей, очолюваних бешкетником Сайманом. Ці шкідливі непосиди винищили вже сімнадцять нянь, а єдиною людиною, якого вони хоч трохи слухаються, є молода служниця Еванджеліна. Дівчина небайдужа до господаря будинку, але вважає себе негідною його уваги, оскільки вона неосвічена. До сімейних проблем містера Брауна дуже скоро приєднуються і фінансові - справи в похоронному бюро, де він працює, йдуть погано, а родичка сімейства, леді Аделаїда, погрожує припинити давати їм хоч якісь гроші, якщо вдівець не підшукає собі дружину протягом місяця. Врятувати сім'ю від повного краху вдається прибулої невідомо звідки няні МакФі. Її зовнішність важко назвати привабливою через численні бородавки і неправильні риси обличчя, але незабаром героїня фільму «Моя жахлива няня» почне перетворюватися. А поки, за допомогою своєї не позбавленої магічних можливостей палиці, вона викладе дітям п'ять важливих життєвих уроків. Тим часом містер Браун планує весілля з вельми неприємною особою на ім'я Сельма Квіклі, але його нащадки старанно перешкоджають можливої заручини. В результаті, бачачи, що чоловік не справляється зі своїми обов'язками, тітонька Аделаїда має намір забрати одну з його дочок на виховання. Однак замість маленької дівчинки з літньою манірною леді з дому їде Еванджеліна ... ©Kino4ua Моя жахлива няня 2005 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. яна
    20 червня 2022 21:17
    + 0 -
    люблю цей фільм  smile