Kino4ua.com
PG

Марево / Неочікуваний удар

Рік:
Ор. назва:
Delirious
Країна:
США
Режисер:
Том Манкевіч
Тривалість:
01:36:05
Переклад:
Українська мова Професійний багатоголосий
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый (Украинский)
Автор популярних мильних опер Джейк Гейтс потрапив в аварію, отримавши травму голови, він переноситься в придуманий місто Ешфорд-Фоллз, що призводить героя в стан шоку. Його життя йде за написаним ним самим сценарієм, на щастя автор серіалу починає розуміти, що може керувати розвитком подій, переписуючи сюжет на свій розсуд.
Озброївшись друкарською машинкою, Джейк розробляє черговий варіант розвитку подій. Гейтс відноситься до справи серйозно, адже його мета - премія Еммі Телеакадемії США.
Перебуваючи в придуманому їм просторі, письменник, немов Пігмаліон в свою Галатею, закохується в прекрасну героїню. Тим часом гладко написане на папері, в реальному житті зовсім не є таким простим і зрозумілим ... ©Kino4ua Марево / Неочікуваний удар 1991 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.9
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?