Kino4ua.com
PG-13

Джеймс Бонд. Агент 007: І цілого світу замало

Рік:
Ор. назва:
The World Is Not Enough
Країна:
США, Великобританія
Режисер:
Майкл Ептед
Тривалість:
02:12:34
Переклад:
Українська мова 1+1 | Професійний багатоголосий
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый (Украинский) 1+1
Джеймс Бонд, як завжди, занурений у вир небезпечних пригод і стоїть на варті миру і безпеки. На цей раз його чекає нелегке протистояння терористові Ренарду і його спільникам, які викрали дочку відомого англійського бізнесмена Кінга Електру. Кінг зацікавив злочинців тим, що почав будівництво нафтопроводу з Азербайджану до Туреччини і Грузії, минаючи Росію. Від невтішного батька вимагають 5 мільйонів доларів, які він покірно віддає, однак Електру так і не повертають. Тоді комерсант просить допомогти свою подругу, а за сумісництвом главу англійської служби розвідки МІ-6, на прізвисько М. У неї є тільки одна кандидатура - агент 007, яким, відповідно до фамільного девізу Бондів, і цілого світу мало. Джеймс без коливань вирушає на ризиковане завдання, йому необхідно зустрітися з банкіром, через якого невідомі готові повернути гроші, заплачені Кінгом за таємний звіт російського Міністерства оборони. У документі повідомляються докладні відомості про терористів, які хотіли підірвати його нафтопровід. Зв'язкового вбивають, хоча Бонд встигає забрати гроші. Однак коли агент 007 повертає їх власнику, виявляється, що вони просякнуті потужною вибуховою речовиною, і Кінг гине на місці. Крім того, герой розуміє, що дочка вбитого і зловісний Ренард в змові і планують підірвати нафтопровід з корисливих міркувань. Тільки щасливому спецагентові під силу їх зупинити. ©Kino4ua Джеймс Бонд. Агент 007: І цілого світу замало 1999 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?