Kino4ua.com
PG-13

Джеймс Бонд. Агент 007: Завтра не помре ніколи

Рік:
Ор. назва:
Tomorrow Never Dies
Країна:
США, Великобританія
Режисер:
Роджер Споттісвуд
Тривалість:
01:59:20
Переклад:
Українська мова Професійний багатоголосий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый (Украинский) 1+1
Легендарному секретному агентові Джеймсу Бонду знову доручають завдання державної ваги. Йому необхідно взяти участь в секретній операції британських спецслужб. Однак в ході виконання завдання агент засікає кількох терористів і вирішуює прибрати їх одним пострілом ракети. Бонду по рації наказують покинути територію. Джеймс помічає літак з боєприпасами, зав'язується перестрілка, але герою все-таки вдається викрасти літак до вибуху. А тим часом британський корабель запливає на морський кордон Китаю і ігнорує невдоволення китайського уряду, так як моряки впевнені, що залишаються на вільному просторі. В результаті непорозуміння китайські військові розстрілюють британський корабель із моряками які знаходяться в ньому. Випадок набуває широкого розголосу, і вже на наступний день про це рясніють все заголовки газет. Виявляється, все це було підлаштовано магнатом Еліотом, щоб спровокувати конфлікт між КНР і Великобританією. Однак уряд Британії розгадує підступний план Еліота, і на повне розслідування справи залишається 48 годин. Бонда посилають до Німеччини, де повинна відбутися презентація нового винаходу магната. Справа в тому, що нова дружина Еліота - колишня коханка Джеймса, і якщо вдасться спокусити її, то вона може видати таємні відомості про чоловіка. ©Kino4ua Джеймс Бонд. Агент 007: Завтра не помре ніколи 1997 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?