Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Джеймс Бонд: Восьминіжка

Рік:
Ор. назва:
James Bond: Octopussy
Країна:
США, Великобританія
Режисер:
Джон Глен
Тривалість:
02:10:48
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | 1+1
Переклад:
Російською - Оригінал
У сюжеті тринадцятого фільму про пригоди Джеймса Бонда "Восьминіжка" агент 007 повинен розслідувати загадкову справу, що стосується загибелі свого колеги, агента 009 з англійської розвідувальної служби МІ-6. У пошуках вбивці Бонд вирушає в далеку Індію, де знайомиться з небезпечної, фатальною жінкою на прізвисько Восьминіжка. Її боїться навіть небезпечний злочинець, афганський принц Камаль, який щось затіває з колишнім радянським генералом Орловим. Просуваючись в своєму розслідуванні, Бонд дізнається, що божевільний Орлов задумав спровокувати третю світову війну, підірвавши атомну бомбу на військовій базі США в Німеччині. Агенту 007 належить битися з кілерами Камаля, зробити неймовірні трюки на міні-реактивному літаку, спокусити фатальну жінку, а так само благополучно закінчити свою місію, не допустивши початку катастрофи. ©Kino4ua Джеймс Бонд: Восьминіжка 1983 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb6.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?