Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Гордон Рамзі. Незвідане (1, 2 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Gordon Ramsay: Uncharted
Країна:
Велика Британія
Режисер:
Алістер Сміт
Актори:
Тривалість:
00:47:10
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Гордон Рамзі відомий глядачам як любитель покричати на людей на кухні. Незважаючи на це він залишається чудовим кулінаром і майстром своєї справи, а його численні моменти люті - це всього лише шоу і хороший матеріал для численних жартів і приколів в інтернеті. Багато хто, звичайно ж, знайомі з Рамзі, як завсідника кухні, проте мало хто бачив його в іншому амплуа. Звичайно ж, щоб розширювати свої гастрономічні погляди, шеф відправляється у велику подорож в найвіддаленіші і несподівані куточки світу. Йому належить відвідати такі екзотичні місця, як Перу, Марокко, Гаваї, Нова Зеландія, Аляска і багато інших країн, де унікальна і особлива природа і чимало можливостей проявити себе, як справжній екстремальний турист. Але ж цього і домагається Рамзі - він обожнює випробувати себе на міцність, коли справа стосується чогось по-справжньому серйозного, на кшталт походів в гори, занурення в океан, вивчення живого світу на особливо небезпечних ділянках. Звичайно ж, попереду головного персонажа може очікувати все, що завгодно, однак він вірить в себе. Гордон сподівається подолати складності, побувати в пам'ятних місцях, побачити пам'ятки, пізнати культуру народу, що проживає в цих місцевостях і, звичайно ж, скуштувати щіпку гастрономічною мудрості цих країн. ©Kino4ua Гордон Рамзі. Незвідане (1, 2 сезон) 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb🐼
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?