Kino4ua.com
NC-17

Щаслива подія

В основу кінострічки лягла історія, написана французькою письменницею на останніх місяцях вагітності. У центрі фільму «Сексу багато не буває» - молода пара закоханих. Познайомилися вони на роботі у Ніколаса і відразу ж зрозуміли, що завжди будуть разом. Але ось їх бурхливі відносини засновані в основному на сексі - кожен раз, коли героям випадає шанс побути удвох, вони займаються любов'ю. Трохи пізніше, саме завдяки своєму хтивому захопленню, герої стають набагато ближче - справа в тому, що дівчина незабаром завагітніла. Несподівана новина спочатку вибиває їх з колії, але пізніше зближує героїв і вчить їх бути відповідальніше. Майбутні батьки живуть колишнім життям, але тепер все частіше замислюються про своє майбутнє і, що найголовніше, про майбутнє своєї дитини. Їм доведеться зіткнутися з досить непростими випробуваннями. Про багатьох з них вчорашні підлітки навіть не замислювалися. ©Kino4ua Щаслива подія 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?