Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

На вістрі

Рік:
Ор. назва:
Beirut
Країна:
США
Режисер:
Бред Андерсон
Тривалість:
01:49:45
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | НТН
Переклад:
Original English Оригінал
Початкові події розгортаються в недалекому минулому. Повним ходом йде Ліванська війна, в якій змушений брати участь головний герой трилера «На вістрі / Точка неповернення». В ході бойових дій у нього відбувається особиста трагедія. На руках чоловіка гине кохана дружина, смертельно поранена кулею терористів. Після цього Мейсон розуміє, що залишатися в Бейруті більше немає сенсу. Він втратив все, що було йому дорого, тому залишає очолювану ним гуманітарну місію і повертається додому, в Америку. Через багато років доля повертає героя в ненависний їм Бейрут. Терористи захопили в полон кращого друга Мейсона. Йому залишається лише одне - зробити спробу звільнити товариша з полону людей, для яких життя людини, та ще й американця, нічого не варто. Герой виявляється замішаний в небезпечній грі спецслужб, зацікавлених лише в захисті інформації, якою володіє викрадений Кайл. Ситуація ускладнюється, коли Мейсон дізнається, що в обмін на одного терориста хочуть отримати підривника, через якого під час Олімпіади в Мюнхені загинули кілька десятків людей. ©Kino4ua На вістрі 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb6.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?