Kino4ua.com
R

Три королі

Рік:
Ор. назва:
Three Kings
Країна:
США
Режисер:
Девід О. Расселл
Тривалість:
01:54:47
Переклад:
Українська мова ICTV | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
На початку 90-х років американська армія відзначає важливу дату - розгром військ небезпечного терориста Хусейна. Завдяки злагодженим діям військових Америка відновила власний престиж великої держави і заткнула за пояс своїх недругів. З цього приводу учасники бойових подій закотили гучну вечірку. Капітан спеціального загону та троє його колег несподівано стають володарями секретної карти, яку вони виявляють у одного з військових ... в трусах. Уважно розглянувши її, чоловіки розуміють, що на ній зазначено золото, награбоване Хусейном і заховане в Іраку. Але як же можуть три королі, а точніше троє сміливих військовослужбовців залишити цю справу без належної уваги? Вони відправляються на пошуки цінного скарбу, втікши з загону і прихопивши зброю і боєприпаси. Герої успішно добираються до зазначеного на карті місця і знаходять там незліченну кількість золота. Місія виконана, тепер можна повертатися назад, але по дорозі вони встигають порушити перемир'я між двома державами. Намічається новий збройний конфлікт, і мисливцям за скарбами потрібно швидше покинути ворожу територію. Однак зробити це їм не вдасться, так як по дорозі військові зустрічають біженців, які просять допомоги. ©Kino4ua Три королі 1999 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?