Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Елвін та бурундуки (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Alvinnn!!! And the Chipmunks
Країна:
США, Франція, Південна Корея
Режисер:
Дженіс Кармен
Тривалість:
00:11:12
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Плюс-Плюс
Переклад:
Російською - Оригінал
Головні герої Елвін, Тодор і Саймон - брати. Вони вчаться в школі, гуляють, веселяться, а також зберігають невелику таємницю. Виявляється, що ці хлопці - відомі рок-зірки. Ну і звичайно ж ми забули вам сказати, що вони - бурундуки. Дейв, який наглядає за головними героями, пише для їх групи класні пісні. Він ледь справляється з контролем за некерованими бурундуками. Іноді ті зводять хлопця з розуму, проте в цілому квартет - велика сім'я. Кожну нову серію Бурундуки потрапляють в неймовірні й кумедні ситуації зі своїми друзями і сестрами Бріттані, Джанетт і Елеанор. Пригоди чекають! ©Kino4ua Елвін та бурундуки (1 сезон) 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb4.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?