Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Квартира

Рік:
Ор. назва:
The Apartment
Країна:
США
Режисер:
Біллі Вайлдер
Тривалість:
02:05:12
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | 1+1
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Середньостатистичний американець Сі Сі Бакстер живе в Нью-Йорку і працює простим клерком в одній з провідних страхових компаній в країні ось уже більше трьох років, заробляючи 94 долара в тиждень. Як і багато співробітників він мріє просунутися вгору по кар'єрних сходах, але, на відміну від колег, він володіє однією великою перевагою. Квартира Бакстера знаходиться поблизу центрального парку і офісу компанії, тому як не можна краще підходить для таємних зустрічей приятелів зі своїми коханками.

Правда, своє холостяцьке житло Бакстер віддає в тимчасове користування не тільки приятелям, але і начальнику, який посприяє підвищенню Бакстера. Сам же хлопець давно симпатизує милої дівчини Френ Кубелик що працює в його компанії, яка виявляється коханкою його начальника і нерідко буває в квартирі Бакстера. Хворобливе розставання Френ з коханим приводить дівчину до помилки, яка могла коштувати їй життя, але саме в цей момент в її житті з'являється раніше непримітний Бакстер. ©Kino4ua Квартира 1960 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb8.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Микола.
    Микола.
    1 січня 2022 14:38
    + 0 -
    Чудовий фільм, подібний сюжет пізніше використав у своїй кінокартині Ельдар Рязанов, знімаючи свою "Іронію долі".