Kino4ua.com
HD 720p
PG-13

Відьмак (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Wiedzmin
Країна:
Польща
Категорія:
Режисер:
Марек Бродський
Тривалість:
00:45:51
Переклад:
Очікується
Переклад:
Російською - Професійний багатоголосий, закадровий
Сюжет пригодницького фетезі серіалу "Відьмак" розповідає про інший світ, в якому на землі існують велетні і гноми, дракони і принцеси, а так само безстрашні відьмаки, що володіють мистецтвом бою і магією. Одним з таких відьмаків став Геральт з Рівії. Він присягнувся захищати людей від нападок підступних драконів і іншого зла, допомагати всім, хто виявиться в біді, не втручаючись в мирські справи.

Однак, коли жорстокі загарбники поневолили невелике королівство Цинтри, королева якої була викрадена, Геральт був змушений стати на бік народу цієї держави. Відьмаку належить відправитися на пошуки королеви Цірі, щоб повернути її в рідну Цинтру, де влада королеви здатна відновити мир. За допомогою свого меча і магії Відьмак допоможе королеві Цирі повернути народу стародавніх земель мир і спокій, він звільнить їх від злих загарбників і назавжди позбавить від страждань. ©Kino4ua Відьмак (1 сезон) 2002 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.7
Основний торрент
1 сезон
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Женка
    15 серпня 2020 13:40
    + 0 -
    Цитата: Відьмак
    Український сайт з москальським перекладом! ГАНЬБА

    Ніхто його не робив. Спробуйте знайти ))
  2. Відьмак
    Відьмак
    15 серпня 2020 01:15
    + 0 -
    Український сайт з москальським перекладом! ГАНЬБА