Kino4ua.com
R

Шість ступенів відчуження

Рік:
Ор. назва:
Six Degrees of Separation
Країна:
США
Режисер:
Фред Скепсі
Тривалість:
01:51:51
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Двухголосый (НТВ+)
Після від'їзду дітей на навчання в коледж, герої фільму "Шість ступенів відчуження" - сімейна пара процвітаючих торговців мистецтва, Джон Фландерс і Луїза Кіттрідж, звикають жити в тиші в своїх розкішних апартаментах на Манхеттені. Одного вечора в їхньому будинку з'являється молодий хлопець Пол, який є другом дітей Кіттрідж. Бідолаху пограбували в центральному парку і він не знав куди податися без грошей і документів.

Добродушні господарі приймають постраждалого пораненого хлопця, а так само запрошують Пола погостювати в їхньому будинку, не сумніваючись у тому, що він є другом їх дітей, а так само сином відомого актора Пуатьє, адже хлопець освічений, має гарні манери, розбирається в мистецтві, а так само прекрасно готує. Харизматичний і чарівний хлопець просто зачаровує Флана і Уізі своїми життєвими історіями, які навіть не підозрюють, що в їх обставленому різними дорогими предметами мистецтва будинку знаходиться зовсім не та людина, за кого себе видає ... ©Kino4ua Шість ступенів відчуження 1993 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?