Kino4ua.com
G

Дорога додому 2: Загублені в Сан-Франциско

Рік:
Ор. назва:
Homeward Bound II: Lost in San Francisco
Країна:
США
Режисер:
Девід Р. Елліс
Тривалість:
01:28:43
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Пригоди трійці чотириногих друзів тривають в комедійному фільмі "Дорога додому 2: Загублені в Сан-Франциско". Повернувшись в сім'ю Боба і Лори, а так само до їх дітлахів, які є улюбленими господарями, Шедоу, Сессі і Шансу знову зажили щасливим життям. На цей раз велика родина збирається зробити турпохід в Канаді, і прихопити з собою в далеку подорож улюблених вихованців. Звичайно ж така затія не сильно подобається Бобу, але зате діти від неї просто у захваті.

Правда, переліт до Канади звірятка змушені провести в закритих клітинах, що їм страшенно не подобається, тому Шанс примудряється вирватися на волю. Слідом за ним з клітин збігають Шедоу і Сессі, і тепер трійці необхідно розшукати дорогу додому через весь величезний і незнайомий Сан-Франциско. Попереду друзів чекають нові небезпечні і захоплюючи пригоди! ©Kino4ua Дорога додому 2: Загублені в Сан-Франциско 1996 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?