Kino4ua.com
PG-13

Танці Вулиць

Рік:
Ор. назва:
You Got Served
Країна:
США
Режисер:
Кріс Стоукс
Тривалість:
01:30:46
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Жодна школа мистецтв не здатна дати таку силу-силенну знань, як це місце. Вуличні танці завжди істотно відрізнялися від іншого будь-якого виду напрямків. У них можуть бути задіяні абсолютно будь-які рухи, які будуть до душі танцюристу. Можливо, це одна з причин, по якій все більшу і більшу кількість людей починає освоювати саме вуличний танець. Головні герої кінокартини разом зі своїми командами постійно беруть участь у всіляких конкурсах. Так вони намагаються підтримувати свій імідж кращих вуличних танцюристів у всьому світі. Молоді люди прекрасно знають, що вдає із себе танцювальна битва. Вони неодноразово виходили з неї переможцями. ©Kino4ua Танці Вулиць 2004 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb3.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?