Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Місяцева зозулька

Рік:
Ор. назва:
Місяцева зозулька
Країна:
Україна
Категорія:
Режисер:
Сергій Дудка
Тривалість:
01:16:58
Переклад:
Українська мова Оригінал
Скарга

Молода жінка Юля купує собі будинок в селі. До всього іншого, будинок потребує хорошого ремонту. Але його найголовніший недолік - відсутність вхідних дверей. Ось тепер нова господиня і шукає собі чоловіка, який би усунув цю проблему. Випадковий перехожий, зачарований красою Юлі, погоджується допомогти. Тепер залишилося лише знайти самі двері. Тим часом все в окрузі стежать за тим, як їх нова сусідка Юля хвацько робить ремонт. У найближчому гуртожитку перехожий знаходить стару вхідні двері і вирішує її зняти для своїх цілей. Встановивши Юлі двері, майстер чекає від неї оплати. За оплатою дівчина пропонує зайти ввечері, щоб сусіди не знали. Але одних дверей Юлі мало, потрібно і далі облаштовувати житло. Чергова робота вимагає вже великих знань і умінь. І тут у дверних робіт майстра з'являється конкурент в особі Миколи ... ©Kino4ua Місяцева зозулька 1993 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb🐼
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Дмитро
    Дмитро
    5 квітня 2021 20:51
    + +1 -
    Погани фільм, жалюгідний сюжет та композиція. А ще вчителька змушує насильно дивитися його тут. Тому це вже мінус фільму та викладачу. Маю надію, що ніхто не буде його дивитися
    1. Петро Другий
      Петро Другий
      5 квітня 2021 20:54
      + 0 -
      Хочешь конфетку?