Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

P.S. Я кохаю тебе

Рік:
Ор. назва:
P.S. I Love You
Країна:
США
Режисер:
Річард ЛаГравенес
Тривалість:
02:06:02
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Кожна жінка з дитинства мріє знайти кохання всього життя і, проживши довге щасливе життя, померти в один день зі своєю половинкою. Але що, якщо відшукавши того єдиного і проживши з ним кілька щасливих років, все, з чим ти залишишся - це спогади і урна з прахом? Так героїня фільму вже в двадцять дев'ять років стала вдовою. Колись мрійлива і весела Холлі закрилася у своїй квартирці на Манхеттені і занурилася в глибоку депресію. Переставши доглядати за собою і відповідати на дзвінки, вона закинула роботу і почала переглядати мелодрами 30-х років. Без кінця прослуховуючи повідомлення на телефоні з голосом покійного чоловіка Джеррі, вона не вилазила з ліжка до власного дня народження.
На свято з нагоди тридцятиріччя до Холлі прибула вся її сім'я. Але подарунки вона отримала не тільки від них. У коробці, яку приніс посильний, крім торта був і диктофон, приклеєний до кришки. Голос Джеррі говорив, що він підготував їй кілька листів, які повинні допомогти дівчині почати нове життя. Кожен лист відкриває глядачам щось нове, але закінчення його незмінно говорить: «PP.S. Я кохаю тебе".
Відправившись з друзями в Ірландію на батьківщину Джеррі і місце їх першої зустрічі, Холлі заново дізнається історію їхнього кохання. Мати дівчини сильно стурбована, адже послання все більше прив'язують її до минулого. Залишається лише сподіватися, що Холлі зможе відпустити чоловіка і почати життя з чистого аркуша. ©Kino4ua P.S. Я кохаю тебе 2007 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?