Kino4ua.com
PG-13

Астерікс. Земля богів

Рік:
Ор. назва:
Asterix - Le Domaine des Dieux
Країна:
Франція, Бельгія
Категорія:
Режисер:
Луїс Кліші, Олександр Астьє
Тривалість:
01:21:58
Переклад:
Українська мова 1+1 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
Історія оборони галльських земель від нещадної і могутньої армії Цезаря триває в цьому мультфільмі.
Великий імператор не втрачає надії захопити непокірних галлів, але так як його дисциплінована армія безсила проти чарівного напою друїда, то він розробляє хитрий план. Цезар вирішує звести навколо галльського села Землю Богів, щоб не залишити непоступливим жителям іншого вибору, окрім як стати вірнопідданими Римської держави. Безжальним правителем навіть не передбачений шлях відступу. Друзі Астерікс і Обелікс, звісно ж, намагаються перешкодити будівництву, тільки їм це не вдається. У рекордні терміни римська імперія оточує маленьку сміливу Галію. Ось тут-то і починається найцікавіше! Жителі Землі Богів порушують спокійне і тихе життя села, мирно проникаючи в їх побут. Хаос і безлад позбавляють рівноваги, але Астерікс і Обелікс не готові здатися. Вони сподіваються знайти рішення як позбутися від настирливих окупантів. ©Kino4ua Астерікс. Земля богів 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?