Kino4ua.com
G

Льодовиковий період: Виживання Сіда

Рік:
Ор. назва:
Surviving Sid
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Гален Т. Чу, Карен Дішер
Тривалість:
00:08:11
Переклад:
Українська мова Одноголосий закадровий
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование)
Мультиплікаційна франшиза «Льодовикового періоду» встигла обрости парочкою короткометражок типу «що відбувалося між ділом», одна з яких присвячена Сіду, який відправився турпохід з компанією лісових звірів. Як завжди, Сід досить багато говорить, хвалиться і дратівливо діє на дітлахів, які наївно припускали, що в поході ватажком буде надійна лісова особа, а не боязкий лінивець. Тривала прогулянка по околицях призводить до дивовижного відкриття. Юним любителям нинішньої американської анімації ще одна пригода Сіда з епізодичним підключенням відчайдушної щуро-білки сподобається. А дорослі, напевно, на мультфільм подивляться швидше спокійно, ніж з гумором. «Льодовиковий період» вже давно нікому не в новинку, пора вже закінчувати з серією, або ж створити для її просування що-небудь глобальне. ©Kino4ua Льодовиковий період: Виживання Сіда 2008 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?