Kino4ua.com
G

Король Лев 3: Хакуна Матата

Рік:
Ор. назва:
The Lion King 1½
Країна:
США, Австралія
Категорія:
Режисер:
Бредлі Реймонд
Тривалість:
01:16:14
Переклад:
Українська мова LeDoyen | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование)
Коли Тімон разом зі своїм другом Пумбой в черговий раз переглядає «Короля лева», він проявляє своє невдоволення з приводу того, що в той раз його герою було приділено надто мало уваги і екранного часу. Вирішивши виправити цю несправедливість, Тімон представляє власну версію показаної на екрані історії. Розповідь Тімона переносить місце дії в його рідний дім. Його сімейство - колонія сурікатов - щодня зосереджує всі зусилля на будівництві нових підземних ходів, які могли б уберегти звірків від нападу гієн. Але Тімону зовсім не подобається перебувати в темних і задушливих притулках. Непосидючий сурікат вирішує прорити новий хід на поверхню, щоб зробити притулок більш світлим і комфортним. Ця затія обертається катастрофою всієї системи тунелів, внаслідок чого Тімона відраховують з бригади землекопів. Надалі йому доручають нести вахту в якості вартового, але і цей шанс на виправлення Тімон упускає - підкралися і непомічені їм гієни пробираються в колонію і наводять чималий жах на її мешканців, навіть не дивлячись на те, що інцидент обходиться без жертв. Тимона назавжди виганяють з колонії. Покинувши рідних, герой мультфільму «Король Лев 3: Акуна Матата» через деякий час починає сумувати за домівкою. Одного разу він зустрічає мандрилу Рафіка і занадто буквально сприймає даний їм раду. З цього моменту Тімон готовий на все, щоб видима на горизонті скеля прайду стала його новою домівкою ... ©Kino4ua Король Лев 3: Хакуна Матата 2004 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?