Kino4ua.com
PG

Елвін та бурундуки

Рік:
Ор. назва:
Alvin and the Chipmunks
Країна:
США
Режисер:
Тім Хілл
Тривалість:
01:31:13
Переклад:
Українська мова Новий канал | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Головний герой кінокартини «Елвін і бурундуки» дійсно не прогадав. Юні персонажі швидко стали популярними. Пісні у їхньому виконанні починають крутити по радіо. Бурундуки принесли популярність пісень, які написав Севілл. Агентом Дейва довгий час був Ян. Він вирішує у власних цілях використовувати лісових звірів. Йому навіть вдається посварити бурундуків і чоловіка. Група перебирається до Яну. У новому будинку їх чекають подарунки і розваги. Здавалося б, хлопців чекає солодке життя. Але пізніше їм доведеться дорого заплатити за популярність. Ян змушує бурундуків працювати без дня відпочинку. Персонажі виявляються повністю знемоги. А ще вони сильно сумують за Дейвом. Малюки навіть не знають про те, що герой в цей час намагається домогтися зустрічі з ними. ©Kino4ua Елвін та бурундуки 2007 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?