Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Робін Гуд

Рік:
Ор. назва:
Robin Hood
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Вольфганг Райтерман
Тривалість:
01:23:01
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Наприклад, з роллю оповідача непогано зріднився півень Аллан-е-Дейл. Дії розгортаються з того моменту, як короля Англії лева Річарда загіпнотизував змій Хісс, після чого пішов в хрестовий похід, а королівський трон тим часом захоплює його рідний брат норовливий і жадібний принц Джон. Самопроголошений король бідних жителів містечка обкладає високими податками, в кінцевому рахунку, разом з Крихтою Джоном Робін Гуд йдуть на допомогу - вони грабують багатих жителів і допомагають біднякам. Довго-довго Робін Гуду і ведмедю Крихітці Джону доводиться мандрувати по Шервудському лісі, за ними полюють солдати шерифа Ноттінгема і мають намір зловити його. ©Kino4ua Робін Гуд 1973 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb7.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?