Kino4ua.com
G

Пригоди Ікабода і містера Скрека

Рік:
Ор. назва:
The Adventures of Ichabod and Mr. Toad
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Джеймс Алґар, Клайд Джеронімі, Джек Кінні
Тривалість:
01:08:05
Переклад:
Українська мова LeDoyen | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование) Пифагор
Студія Діснея звела в одному мультфільмі персонажів з книги Вашингтона Ірвінга * Легенда Сонної Долині * і Кеннета Грема * Вітер у вербах *. Пригоди Ікабода і містера Тоaда * представляють вам два неповторних сюжету, знятих в традиціях Діснея. Одержимий пристрастю до автомобілів, Тадеуш Жаба залучає своїх друзів в низку інтриг і небезпечних пригод. У другому сюжеті ми знайомимося з Ікабодом Крейном, який мріє про прекрасну дочку багатого сусіда. Але на неї будує плани місцевий громила. Череда комічних переробок, в які потрапляє герой на шляху до своєї мрії, призводить його до зустрічі з Вершником без Голови. І ось настає довгоочікуваний фінал... ©Kino4ua Пригоди Ікабода і містера Скрека 1949 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?