Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Тед-мандрівник і таємниця царя Мідаса

Рік:
Ор. назва:
Tadeo Jones 2 El secreto del Rey Midas
Країна:
США, Іспанія
Категорія:
Режисер:
Давід Алонсо, Енріке Гато
Тривалість:
01:24:59
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование) Лицензия
Тадео - талановитий будівельник, чиє життя до певного моменту було досить стабільним. Чоловік зумів заслужити авторитет серед товаришів і почав користуватися повагою начальства, адже будь-яку роботу він виконував якісно і в строк. Одного разу доля звела головного героя мультфільму з Сарою - чарівною журналісткою, яка урізноманітнила його життя. Разом з нею будівельник взяв участь в пошуку древніх скарбів. Коли спільна подорож підійшла до кінця, герою довелося повернутися до роботи. Але виконувати обов'язки як раніше він вже не міг. По-перше, Джонсом опанувало бажання відправитися в чергову авантюрну пригоду. По-друге, він закохався в Сару, але не наважився розповісти їй про свої почуття. На початку другої частини анімаційної стрічки дівчина знову дзвонить Тадео. Впевнений, що вона теж симпатизує йому, будівельник готується освідчитися в коханні, але з'ясовується, що у Сари є черговий план пошуку древніх артефактів. В руки журналістки потрапив рукопис, в якій зазначено, де саме шукати скарби. Герої готуються до нової подорожі, але подругу Тадео раптово викрадають. Тепер чоловікові доведеться придумати, як врятувати Сару. ©Kino4ua Тед-мандрівник і таємниця царя Мідаса 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Ik 1
    Ik 1
    16 листопада 2022 10:15
    + +1 -
    Pruvit,zei mylt gut