Kino4ua.com
G

Спіріт - душа прерій

Рік:
Ор. назва:
Spirit: Stallion of the Cimarron
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Келлі Асбарі, Лорна Кук
Тривалість:
01:23:28
Переклад:
Українська мова Так Треба Продакшн | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
В Америці в 1870-х роках протистояння між корінними жителями і індіанцями досягло критичної точки. Рідні землі індіанців - прерії хотіли забрати американці, але населення місцевості не збиралося просто так віддавати свою територію.
Прерії виростили веселого і доброго лоша Спірита. Коли він підріс, то йому випала честь стати ватажком кінської компанії. Одного разу Спіріта зацікавили незвичайні вогники, які виднілися здалеку, і він попрямував розвідати обстановку. Там виявилися жорстокі люди, які взяли в полон красивого жеребця. Однак гордого і норовливого Спірита виявилося не так просто підкорити, адже він не звик жити в неволі. Так би і сумував жеребець один, поки в їх табір не привели полоненого індіанця на прізвисько Лакота. Вони швидко здружилися і почали довіряти один одному свої секрети. Але навіть знайшовши собі друга, жеребець не відчуває себе щасливим і потай мріє про повернення в свій табун.
Через деякий час на село індіанців нападає загін блідолицих, і Спіріт бере активну участь в битві. У небезпечній військовій битві Спіріту належить вижити самому і врятувати від нападу свою нову любов на ім'я Гроза. ©Kino4ua Спіріт - душа прерій 2002 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?