Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Спляча красуня

Рік:
Ор. назва:
Sleeping Beauty
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Клайд Джеронімі
Тривалість:
01:15:10
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Добра казка «Спляча красуня» перетворилася в захоплюючу мультиплікаційну історію. Над її створенням працювала знаменита компанія Уолта Діснея. Найяскравіші сцени були доповнені прекрасними творами Чайковського. Сам Дісней особисто працював над кінострічкою. Він виступив в якості продюсера проєкту. Одного разу у великій і щасливій королівській сім'ї на світ з'являється маленька чарівна дівчинка. Вона і стала головною героїнею казкової історії. Батьки дають дитині ім'я Аврора. В честь народження дівчинки в замку був влаштований величезний бенкет. Король і королева запросили найпочесніших гостей, серед яких виявилися і впливові люди, і добрі феї. Чарівні істоти вирішили піднести головній героїні особливі подарунки. Але тут на святі з'явилася підступна відьма. Вона була незадоволена тим, що до неї запрошення на торжество так і не прийшло. ©Kino4ua Спляча красуня 1959 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb7.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?