Kino4ua.com
HD 720p
PG

Весела ферма

Рік:
Ор. назва:
KuToppen
Країна:
Норвегія
Категорія:
Режисер:
Лізе І. Осволл
Тривалість:
01:06:21
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | iTunes
Корова Клара народилася і виросла на фермі разом зі своїм батьком, завжди мріяли, що дочка піде по його стопах і візьме на себе управління господарством. Однак головна героїня мультфільму «Весела ферма» завжди мріяла про інше. Вона хотіла стати відомим шеф-кухарем, тому в певний момент поїхала в місто здійснювати свою мрію. Однак всі її спроби стати прославленим кулінаром закінчуються невдачами. Незважаючи на це, цілеспрямована героїня продовжує дрібними кроками йти до своєї мети. На початку літа вона тимчасово відмовляється від планів з підкорення кулінарного Олімпу і повертається додому. Причиною тому послужив дивний лист батька ... Приїхавши на ферму, Клара дізнається від бичка Гута, що у її батька коров'ячий сказ. Через це він все гірше справляється з господарством і ризикує найближчим часом його позбутися. Щоб врятувати батьківський бізнес, Клара повинна приготувати цілих 100 пирогів з яблук. Їй здається це простим завданням, але раптово героїня розуміє, що у неї просто немає інгредієнтів - кудись зникають яблука, необхідні для випічки. Очевидно, що хтось намагається перешкодити їм врятувати ферму, але хто і навіщо це робить? Клара повинна це дізнатися якомога швидше, інакше ферму викупить інший бик ... ©Kino4ua Весела ферма 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
0+
IMDb5.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?