Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Електричні сни Філіпа К. Діка (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Electric Dreams
Країна:
США, Великобританія
Режисер:
Браян Кренстон
Тривалість:
00:50:53
Переклад:
Українська мова Dzuski | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Оригінал
«Електричні сни Філіпа К. Діка» - це серіал-антологія, що складається з епізодів, кожен з яких представляє собою одну відокремлену історію, засновану на творах знаменитого автора, який зробив неймовірний вклад в розвиток наукової фантастики і вніс своє ім'я в історію світової літератури.

Перший епізод серіалу відкриває нам чудовий вид недоторканої природної краси. Потім він змінюється урбаністичними пейзажами, в яких люди протестують проти рішень, недавно прийнятих урядом. Одночасно з цим ми стаємо свідками сцени, в якій Хонор, жінка, що володіє незвичайними здібностями і телепатією, змушена слідувати разом з урядовими агентами. Вони вимагають від неї, щоб вона читала думки людей, що знаходяться в натовпі. Агенти хочуть, щоб вона знайшла активістів та організаторів протестного руху. Під час роботи Хонор починає відчувати незвичайну присутність. Невже в натовпі є ще телепати? Відбувається щось дивне, що вона не може пояснити.

Любити наукову фантастику, оформлену в форматі антології? Тоді серії серіалу «Електричні сни Філіпа К. Діка» можуть стати чудовим вибором для перегляду. ©Kino4ua Електричні сни Філіпа К. Діка (1 сезон) 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.3
Основний торрент
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Наталія
    Наталія
    27 грудня 2020 22:19
    + +1 -
    прикольний серіал, тільки події розвиваються зашвидко. але дивитися можна