Kino4ua.com
480p
R

Останній ворог (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
The Last Enemy
Країна:
Великобританія
Режисер:
Пітер Беррі
Тривалість:
00:58:00
Переклад:
Українська мова Південна Хвиля | Багатоголосий закадровий
Відомий вчений приїжджає до Великобританії на похорон брата. Його увагу привертає дружина покійного, життя різко змінюється, і стає по-справжньому страшно. Теракти, що відбулися змушують британську владу вживати заходів обережності і навіть проникати в особисте життя людини.
На руку кожного жителя надаватимуть спеціальний жетон, який дозволяє відстежувати місцезнаходження людини, але ніхто не заперечує, все бояться нових атак. Хоча уряд і стверджує, що немає причин для занепокоєння, люди продовжують боятися. А Великий брат починає стежити за всіма, однак, незабаром стає зрозуміло, що головна причина зовсім не теракти ... ©Kino4ua Останній ворог (1 сезон) 2008 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.1
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?