Kino4ua.com
R

Чужий 3

Рік:
Ор. назва:
Alien 3
Країна:
США
Режисер:
Девід Фінчер
Тривалість:
01:54:52
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Корабель «Сулако», на борту якого знаходиться андроїд Бішоп і три члени екіпажу, серед яких Елен Ріплі, загоряється під час польоту і здійснює аварійну посадку на планеті Фіоріна 161. Ця особлива територія - ізольована від людей в'язниця, де питання життєзабезпечення покладені на ув'язнених. Рятувальна капсула падає в воду, і під час порятунку екіпажу, істота що причаїлася в ній чіпляється до сторожового пса. Вижити вдається лише Елен, вона знаходиться у важкому стані, але наглядач Ендрюс негайно зв'язується з начальством, щоб при першій нагоді евакуювати жінку з ввіреній їй території. Як тільки Елен трохи відновилася, вона тут же відправилася оглядати капсулу, на якій виявилася кислотна кров, а незабаром було знайдена і сама мертва істота - це означало, що в одному з мешканців Фіоріни вже живе Чужий. З цього моменту над планетою нависла жахлива небезпека, і її перші прояви не змусили себе чекати: чужий виходить з тіла собаки і починає вбивати. Найжахливіше, що «Вейланд-Ютані» спочатку було відомо про присутність монстра на кораблі - про це Елен повідав Бішоп. І тепер вони серед небезпечних в'язнів, на планеті, де немає ніякої зброї. Залишається одне - заманити монстра в бункер з ядерними відходами і знищити, але як це зробити?... ©Kino4ua Чужий 3 1992 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?