Kino4ua.com
PG-13

Все про Єву

Рік:
Ор. назва:
All About Eve
Країна:
США
Режисер:
Джозеф Л. Манкевич
Тривалість:
02:18:17
Переклад:
Українська мова 1+1 | Двоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Найбільше на світі молода дівчина Єва Харрінгтон мріє стати справжньою зіркою Бродвею і блищати на сцені, як її кумир Марго Ченнінг, у якій є слава, визнання, завидне положення в суспільстві і шикарне життя. Щоб здійснити свою мрію Єва покидає Сан-Франциско і переїжджає в Нью-Йорк, де впевнено прокладає собі шлях до здійснення своєї заповітної мрії. Вона влаштувалася працювати в театр і навіть стала помічницею Марго Ченнінг, виконуючи будь-які доручення великої зірки. Ось тільки час йде, проходять роки, а Марго вже не така молода і прекрасна, що дуже сильно пригнічує актрису.

Вона не бажає грати ролі, які не підходять їй за роками, тому дублеркою Марго режисер призначає більш юну Єву, що є для неї шансом продемонструвати свою майстерність. Однак Марго не помічає, як молода дівчина починає заволодівати її ролями і потихеньку краде її життя. Але театральний критик Еддісон Девітт знає все про Єву, всю ту не надто приємну правду про її минуле життя і наміри. ©Kino4ua Все про Єву 1950 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?