Kino4ua.com
480p
PG-13

Сабріна - юна відьма (1 - 7 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Sabrina the Teenage Witch
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Тібор Такач
Тривалість:
00:20:34
Переклад:
Українська мова К1 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - СТС
Чарівний юнак не обділений жіночою увагою, його постійно окручівают дівиці, і одна з них Кеті - леді шкільної популярності, яка відразу ж з обуренням поставилася до появи в їхній школі Сабріни. На паралельному потоці з Сабріною вчиться скромний хлопець Харві, який симпатизує їй і боїться зізнатися в своїх почуттях. В її день народження, він поклав в її особисту шафу букет квітів, подумавши, що дівчина гідно оцінить знак уваги. Коли Сабріна разом зі своєю подругою Марні приходять в будинок до тіточок, її чекає сюрприз - урочиста вечірка на честь іменин. На свято прибуває Сет з друзями. Сабріна всіляко намагається звернути на себе увагу хлопця і вступити з ним в діалог. Але в той невідповідний момент, подруга Кеті, Френ повідомляє їй, де в даний момент знаходиться Сет. Розлючена Кеті приїжджає на вечірку і жадає порушити веселощі іменинниці, коли в зал кімнати вносять святковий торт зі свічками. ©Kino4ua Сабріна - юна відьма (1 - 7 Сезон) 1996 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.7
Основний торрент
2 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?