Kino4ua.com
PG-13

Мій маленький поні: Найкращий подарунок

Рік:
Ор. назва:
My Little Pony: Best Gift Ever
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Денні Лу, Майк Маєр
Тривалість:
00:44:09
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование) Украинский
Незабутня шістка поні і Спайк, які ведуть підготовку до святкування Дня Вогнища, домовляються, що кожен з них повинен зробити подарунок тільки одному другові. Сутінкова Іскорка вирішує подарувати Пінкі Пай знайдений рецепт легендарного пудингу, який може привести до трагічних наслідків, якщо його неправильно приготувати. Тим часом Пінкі Пай відправляється до будинку чарівних північних оленів, щоб знайти ідеальний подарунок для Сутінкової Іскорки. Раріті замовляє спеціальний капелюх для Епплджека, але несподівано опиняється в гущавині незабутніх пригод. А Спайк вирішує зробити подарунок самостійно, але в кінцевому підсумку засинає після кількох невдалих спроб ... ©Kino4ua Мій маленький поні: Найкращий подарунок 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?