Kino4ua.com
PG-13

Острів собак

Рік:
Ор. назва:
Isle of Dogs
Країна:
США, Німеччина
Категорія:
Режисер:
Вес Андерсон
Тривалість:
01:41:08
Переклад:
Українська мова Postmodern | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Дублированный - Лицензия
У центрі оповідання фігурує дванадцятирічний японський хлопчик Атарі, якого виховав корумпований мер великого міста Мегасакі. Одного разу за спеціальним розпорядженням всі домашні собачки були вислані на величезний смітник, після чого головний герой летить на невеликому повітряному апараті на острів собак, щоб розшукати свою собаку. На місці він збирає навколо себе групу чотириногих друзів і вирушає з ними в велику експедицію, яка вирішить долю і майбутнє не тільки собак, але всієї префектури. ©Kino4ua Острів собак 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?