Kino4ua.com
PG

Суперсімейка

Рік:
Ор. назва:
The Incredibles
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Бред Берд
Тривалість:
01:55:25
Переклад:
Українська мова Le Doyen | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Суперсімейка живе в тихому передмісті. Всі її члени вже давно відійшли від «великих» справ і прийняли рішення жити непримітним життям звичайних землян. Вони всі в минулому володіли надприродними здібностями, що допомагало їм відносно легко справлятися зі світовим злом. Але в один прекрасний день татові і його сімейці знову доводиться одягатися в гумові костюми супергероїв (для чого потрібно терміново скинути зайвих кілограмів 30!) І відправлятися назустріч новим пригодам, рятувати світ від таємничого лиходія. Але хто він, цього ще наші герої не знають ... ©Kino4ua Суперсімейка 2004 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?