Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Пісня моря

Рік:
Ор. назва:
Song of the Sea
Країна:
Ірландія, Данія, Бельгія, Люксембург, Франція
Категорія:
Режисер:
Томм Мур
Тривалість:
01:33:59
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Saturn Union
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Події барвистого мультика знайомлять нас з Беном і Сірши - братом з сестрою, які були народжені від неймовірного союзу людини і шелку (міфічної істоти, яку також називають людиною-тюленем). Їхня мати після народження малюків з невідомих причин кинула їх і виховував героїв мультфільму «Пісня моря» батько. Основні події казкового мультика розвиваються, коли Сірші виповнюється шість років. Бабуся намагається забрати дітей від батька, щоб вони росли в місті, але брат з сестрою збігають, не підозрюючи, що попереду їх чекає чимало запаморочливих випробувань, які можуть закінчитися зустріччю з мамою ... ©Kino4ua Пісня моря 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb8.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?