Kino4ua.com
PG-13

Чужий проти хижака

Рік:
Ор. назва:
AVP: Alien vs. Predator
Країна:
США, Німеччина, Канада, Велика Британія, Чехія
Режисер:
Пол Андерсон
Тривалість:
01:47:10
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Загін вчених-ентузіастів збирається разом, щоб відправитися в захоплюючу подорож в холодні краї. Там вони хочуть знайти цікаві подробиці життя невідомих істот, що жили на планеті багато років тому, а також відшукати таємничі артефакти. Правда дослідники ще не знають, що в цей час космічні створіння також вирішують висадитися на холодну землю для власних цілей. Прибувши в таємниче місце, герої виявляють, що хтось уже встиг вирити тунель, маршрут якого лежить прямо до найдавнішої піраміди. Трохи поміркувавши, добровольці все-таки спускаються по тунелю, і перед ними постає приголомшлива картина. Тут ховається величезна підземна мережа кімнат і коридорів, немов життя на мить затихло і ось-ось повинно відродитися. Потім ентузіасти поділяються, і частина з них спрямовується в кімнату, де знаходяться артефакти жахливого монстра. Прихопивши з собою зброю, герої кінострічки «Чужий проти Хижака» пускають у хід відкладений механізм, і люди, що знаходяться в іншій кімнаті, заражаються личинками огидної істоти. Тепер горе-вченим доведеться рятуватися втечею, але зробити це в заплутаних лабіринтах підземелля буде вельми непросто. До того ж ситуація ускладнюється ще й тим, що скоро на битву з монстрами що прокинулися  приспіють космічні прибульці. ©Kino4ua Чужий проти хижака 2004 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?