Kino4ua.com
NC-17

Чужі проти Хижака: Реквієм

Рік:
Ор. назва:
AVPR: Aliens vs Predator - Requiem
Країна:
США, Мексика
Режисер:
Колін Страус, Грег Страус
Тривалість:
01:41:30
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Корабель Хижаків опинився в небезпеці, коли на його борту з'явився Чужий. Він вирвався з представника першої раси. Завдяки цьому вийшов зовсім інший вид, що володіє неймовірною силою. Тепер непроханий гість почав атакувати господарів корабля, і вони зробили аварійну посадку на Землю. Приземлившись на планету, новий вид вибрався назовні і почав запліднювати жінок невеликого американського містечка. Гібрид, що утворився в результаті злиття двох кровей, виявився «королевою», здатної заражати людей, минаючи проміжну стадію. За недовгий час безліч жителів містечка стали носіями плода Чужих. Один з Хижаків зумів відправити сигнал лиха на свою планету, але допомоги потрібно було чекати дуже довго. Влада Америки дізналися про напад і відправили загін бійців, які повинні битися з прибульцями. Але звичайною зброєю їх вбити не можна. Невже людський рід приречений на вимирання? Незабаром на нашу планету висадився ще один корабель, з якого вийшов Ліквідатор - представник раси Хижаків. Йому було наказано викорінити всіх Чужих, щоб уникнути катастрофи. Деякі з місцевих жителів вирішуються вступити у війну, що вибухнула на Землі між представниками двох інопланетних цивілізацій. Головним героям фільму чекає нелегка битва за виживання. Тепер світу загрожує знищення, якщо земляни не зуміють знайти зброю, здатну знищити прибульців. ©Kino4ua Чужі проти Хижака: Реквієм 2007 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?