Kino4ua.com
PG-13

Футурама: Гра Бендера

Рік:
Ор. назва:
Futurama: Bender’s Game
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Двейн Кері-Хілл
Тривалість:
01:27:27
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Фантастично-сатиричний мультфільм "Футурама: Гра Бендера" продовжує розповідати про веселі і незвичайні пригоди хлопчика Фрая і його друзів з компанії по доставці вантажів "Міжгалактичний експрес", що належить професору Губерту Фарнсворту. Після значного подорожчання цін на паливо, професор заборонив використовувати космічний корабель в особистих цілях. Однак ця заборона не зупинила Лілу, яка використовувала корабель в неробочий час, щоб взяти участь на конкурсі космічних кораблів.

Щоб роздобути універсальне паливо, яке виробляється з темної матерії, професор і команда міжгалактичного експреса відправляється в небезпечну подорож. Але через безглузду помилку команда потрапляє в незвичайний і дивний світ, в якому панує магія, існують дракони і всякі міфічні істоти. Правда лицарі дуже схожі на Бендера і це наводить на певні роздуми про дивацтва світу в якому герої переживуть безліч неймовірних пригод. ©Kino4ua Футурама: Гра Бендера 2008 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?