Kino4ua.com
PG-13

Футурама: У дику зелену далеч

Рік:
Ор. назва:
Futurama: Into the Wild Green Yonder
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Двейн Кері-Хілл
Тривалість:
01:29:16
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Четвертий за рахунком повнометражний мультфільм про пригоди впізнаваних героїв. Ліла, Фрай і Бендер стануть учасниками масштабних подій, які відбуваються на поверхні Марса. Майже вся червона планета знаходиться під жорстким контролем деяких братів Вонг. За допомогою підкупу та погроз вони отримують ліцензії і дозволи на будівництво різних об'єктів, які обіцяють надзвичайні прибутки. «Караман» вчений Фарнсворт допомагає їм в цьому, видаючи свої наукові висновки. Ліла, що вступила недавно в одну феміністичну організацію, намагається зупинити негідників, виступаючи з активними протестами проти будівництва будь-яких Марс-вегасів і гігантських гольф-майданчиків. Ну а Бендер тим часом розважається, як може: ходить в будинки розпусти, грає в казино, крутить романи з подружками небезпечних марсіан. Ну а що Фрай? Не хвилюйтеся, для нього теж знайдуться пригоди. Тим більше, що зовсім недавно він виявив у себе телепатичні здібності ...
Загалом, мультик не дасть глядачеві занудьгувати, а головні герої обов'язково виплутаються з усіх складних ситуацій. Навіть з тих, які вони самі собі створили. ©Kino4ua Футурама: У дику зелену далеч 2009 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?