Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Різдвяні канікули

Рік:
Ор. назва:
Christmas Vacation / National Lampoon's Christmas Vacation
Країна:
США
Режисер:
Джеремая С. Чечік
Тривалість:
01:37:11
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | К1
Переклад:
Original English Оригінал
Настав чарівний час, коли всі люди чекають дива і прикрашають свої будинки. Різдвяні канікули не пройшли повз будинок головних героїв - сім'ї Грізвольд. Батька сімейства звуть Кларк, і він обожнює сімейні свята, які постійно зриваються через різні безглуздості, адже чоловік є справжньою ходячою катастрофою. Передчуваючи, що який-небудь курйоз може статися і на цей раз, Кларк вирішує підготуватися до свята заздалегідь, щоб врахувати всі можливі труднощі. Крім цього, чоловік вирішує зробити Різдво для своїх родичів по-справжньому чарівним і веселим. Для цих цілей він прикрашає особняк тисячами різнокольорових лампочок, готує святкову вечерю і купує собі костюм Санта Клауса, маючи намір влізти в ньому в будинок через трубу. Бідолаха намагається з останніх сил, але свято все одно зривається. Однак це не означає, що глядачам буде сумно, адже веселі пригоди Грізвольда-старшого здатні порадувати кого завгодно! ©Kino4ua Різдвяні канікули 1989 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb7.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?