Kino4ua.com
R

Пізній вечір

Рік:
Ор. назва:
Late Night
Країна:
США
Режисер:
Ніша Ґанатра
Тривалість:
01:41:41
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - iTunes
Зірка телебачення, популярна ведуча вечірнього ток-шоу, Кетрін Ньюбері, звикла працювати в прямому ефірі. За свою довгу кар'єру грізна жінка знайшла славу женоненавістніци, так як в її команді працюють тільки чоловіки. Коли ж Кетрін дізнається про те, що її шоу можуть зняти з ефіру через низькі рейтинги, то змушена вдатися до допомоги нещодавно прийнятого на роботу сценариста Моллі.

Чарівна, але занадто прямолінійна Моллі відкрито говорить Кетрін про те, що з нею не так і чого їй бракує для більш успішного шоу, в якому вона - «цвях програми». Так за допомогою нового сценариста телеведуча намагається реанімувати своє шоу і себе, як особистість. ©Kino4ua Пізній вечір 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?