Kino4ua.com
G

Земля: Один приголомшливий день

Рік:
Ор. назва:
Earth: One Amazing Day
Країна:
Великобританія
Режисер:
Річард Дейл, Ліксін Фан, Пітер Веббер
Тривалість:
01:33:47
Переклад:
Українська мова Pie Post Production
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Синема УС
Фільм «говорить» голосом людини, знайомого більшості з нас по телепередачі «У світі тварин», з якої за роки існування глядачі дізналися десятки тисяч дивовижних фактів. І це чудово допомагає перейнятися атмосферою документальної стрічки «Земля: Один приголомшливий день», що складається з правдивих замальовок життя птахів, рептилій і земноводних. Зв'язкового сюжету у фільмі немає, але при цьому він має безліч актуальних історій, які захоплюють з першого кадру. Наприклад, чи замислювалися ви про складнощі середньостатистичної ігуани, якій доводиться практично щодня рятуватися від отруйних змій? Чи знаєте про те, як виглядають шлюбні ігри жирафів? А що може затьмарити безтурботне існування чарівних панд, яких ми звикли бачити як вони уплітають пагони бамбука? Проект не ставить глядачеві нові питання, допомагаючи йому самостійно дізнатися відповіді на вже існуючи. Ми побуваємо в різних частинах світу і познайомимося з тваринами, про існування яких ми ніколи не замислювалися. Основна думка оповідання зводиться до того, що кожен день, прожитий на нашій рідній планеті, дивний і неповторний! ©Kino4ua Земля: Один приголомшливий день 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?