Kino4ua.com
R

Прокляття «Мері»

Рік:
Ор. назва:
Mary
Країна:
США, Канада
Режисер:
Майкл Гоі
Тривалість:
01:24:27
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование) Украинский
Знадобилося чимало часу, щоб Девід зумів здійснити свою давню мрію - купити яхту. Він сподівається не тільки проводити на ній час зі своєю дружиною, дітьми і близькими друзями, але і побудувати бізнес, пов'язаний з морськими перевезеннями. Нове придбання носить ім'я «Мері», і Девід упевнений, що тепер життя його сім'ї зміниться. Якийсь час все дійсно складається дуже добре. І Лідія, і діти в захваті від регулярних вилазок в море. Бізнес теж потихеньку розгойдується, ось-ось і Девід побачить перший дохід. Вони всі натхнені тим, що відбувається, і сповнені надії на краще майбутнє. Тим часом судно «готує» їм великий сюрприз ... Виявляється, що ця непроста яхта зберігає величезну кількість страхітливих секретів, і скоро Девіду доведеться дізнатися про них. Спочатку ніхто не звертає уваги на дивацтва, які відбуваються на борту, але потім не помічати їх стає неможливим. І чим далі від берега відпливає сім'я головного героя фільму «Прокляття Мері», тим страшніше їм стає. Ситуація складається так, що повернутися в порт зараз же, вони ніяк не можуть. Доведеться розбиратися з яхтою прямо в дорозі, і невідомо, які у Девіда і його сім'ї шанси на виживання. Тепер їх мучать виключно погані передчуття ... ©Kino4ua Прокляття «Мері» 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?