Kino4ua.com
R

Непрощенний

Рік:
Ор. назва:
Unforgiven
Країна:
США
Режисер:
Клінт Іствуд
Тривалість:
02:10:41
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Ця приголомшлива ковбойська історія сталася на Дикому Заході в кінці 19-го століття. Її головний герой, Уїлл Манні, - колишній найманий вбивця. Одинадцять років тому він був холоднокровним шибеником і відчайдушним п'янюгою. Але будучи сильним духом людиною, Вілл зміг знайти в собі сили зав'язати з кримінальним минулим. Пішовши на спокій, він став Канзаським фермером, одружився на привабливої дівчини, а незабаром у нього народилися двоє дітей. Сімейне життя на фермі цілком поглинула чоловіка. Фінансового стану він не зібрав, а його дружина злягла і не змогла оговтатися від хвороби. Тепер мало того, що Уїлл бідний, він ще і вдівець з двома діточками на руках. Життя героя перетворилася в одну суцільну проблему: грошей на забезпечення гідного майбутнього дітей у нього немає, ферма занепала, а худоба постійно хворіє. В цей час в містечку Біг Віскі трапляється подія, взагалі не така дивовижна в цих суворих краях, скільки цікава тим, як розгорталися події в подальшому. Рада повій з місцевого салуна оголосила, що виплатить винагороду в тисячу доларів будь-кому, хто зможе знайти і вбити двох друзів-ковбоїв, які напередодні відвідали їх розважальний заклад. Справа в тому, що один з них пошматував ножем обличчя повії, з якою розважався вночі. Захоплені жадобою помсти подруги постраждалої навіть зібрали гроші, щоб найняти кілера. Почувши про нагороду, душогуби різних мастей вирушили в Біг Віскі. Хоча звістка про винагороду спочатку не зацікавила Уїлла, але поміркувавши, він все-таки вирішив взяти участь в цій авантюрі, адже якщо фортуна йому посміхнеться, то на виручені гроші герой зможе підняти господарство, а головне, дати своїм дітям гідну освіту. ©Kino4ua Непрощенний 1992 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?